01234567891011121314151617181920

Welkom op de website van Bed en Breakfast de Valkenhorst in Lelystad. Wij bieden 3 sfeervolle kamers aan die ingericht zijn met de ' winkeldochters ' van onze voormalige brocantewinkel. Wij wonen sinds 1984 in Lelystad en zijn in augustus 2001 op ons huidige adres neergestreken. Onze poging om onze Franse woonwinkel naast ons huis te beginnen is helaas niet gelukt maar we wonen nu wel heerlijk ruim en landelijk aan de rand van Lelystad.

Onze woon - werk combinatie op bedrijventerrein de Flevopoort bleek gelukkig groot genoeg om naast het in 2004 gestarte Administratiekantoor een aantal kamers in te richten als Bed & Breakfast. We wonen vlakbij de A6 en de luchthaven van Lelystad en met de auto is het slechts 5 minuten naar het stadscentrum. We hebben voldoende mogelijkheden gecreëerd voor ontspanning na een drukke dag in onze sauna, zonnebank en jacuzzi in onze patiotuin.

Flevoland is weliswaar de jongste provincie van Nederland maar er is hier genoeg te zien en te beleven!
We zitten middenin de driehoek van de sfeervolle haven van Enkhuizen, het moderne winkelcentrum van Almere en het dolfinarium in Harderwijk . Het pretpark Walibi Flevo en het Aquamundo van centreparcs in Zeewolde zijn op een steenworp afstand. Er is veel te doen voor jong en oud naast diverse musea, kinderrestaurants en het Aviodrome zijn er meerdere natuurparken om te verkennen en niet te vergeten de Batavia-outlet en het VOC schip op de Bataviawerf.

Op 6 december 2012 heeft de burgemeester van Lelystad, Margreet Horselenberg, ons verrast met de uitreiking van de certificatie van 4 tulpen na een bezoek van een mysteryguest van Bed and Breakfast Nederland.

 

Een B&B met 4 tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van de B&B is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service aldus Stichting Bed and Breakfast Nederland.


We hopen u snel te verwelkomen in onze B & B!

Marion & Valk van Spiegel.

 


B & B de Valkenhorst op de radio bij Omroep Flevoland

Op Dinsdag 25 juni 2013 waren wij op de radio, beluister het interview welke wij hebben gegeven: